Regionalna rukometna liga

 

Milan Tolić: Otvaramo Regionalnu  ligu s pobjedom

 

 

U prvom kolu novonastale Regionalne SEHA lige, HRK Izviđač Mi Grupa dočekuje RK Sutjesku iz Nikšića, a utakmica se igra u utorak, 13.09.2011. s početkom u 20 sati. Nova liga donosi sa sobom i novitete koje će Izviđač prirediti ljubiteljima rukometa. Jedan od njih je i bogata tombola koja će biti priređivana na poluvremenu utakmice.

Pred sam početak Regionalne lige i prvog susreta  razgovarali smo s vratarom Milanom Tolićem, povratnikom u svoj matični klub. Nakon igranja u Metkoviću i Varaždinu, u prošloj sezoni nije uspio naći povoljan angažman tako da  je  pauzirao godinu dana. Od ove sezone je član Izviđača, kluba u kojem je napravio svoje prve rukometne korake.

 

Kakav je osjećaj biti ponovno u Izviđaču?

Vratio sam se gdje je sve i počelo prije više od 15 godina. Volim reći da mi je bilo lijeno trčati, pa sam stao na gol, a svoj zanat sam brusio pod trenerskom palicom Mladena Škorputa.

Iako sam znao koliko je Izviđač organiziran klub, ugodno me je  iznenadila činjenica da je ovo postala vrhunska institucija i pogotovo moram pohvaliti rad Rukometne akademije.

U klubu su me lijepo primili, od cijele ekipe u kojoj sam najstariji, do trenera i cijelog stručnog tima. Stvarno mogu reći da  sam zadovoljan, zato se trudim i radim, jer  želim  vratiti iskazano povjerenje.

 

Što mislite o plasmanu Izviđača u Regionalnoj ligi?

S obzirom da kreće Regionalna liga kao vrlo ambiciozan projekt, mi smo od početka spremni na sve izazove. Naš cilj je na Regionalnoj ljestvici biti među prvih 6 klubova, jer realno gledano sam vrh je nemoguće osvojiti. Ipak je tu Zagreb CO, Vardar, Tatran Prešov ...

Želim istaknuti da će domaći teren biti vruć za sve suparnike, te će rijetko tko u Ljubuškom moći uzeti bodove, a u gostima ćemo dati svoj maksimum. Naš cilj je da nam plasman u Regionalnoj ligi bude od sredine prema vrhu tablice!

 

Kakva su očekivanja u prvoj utakmici sa Sutjeskom?

U utakmici s kojom otvaramo Regionalnu ligu ćemo pobijediti. Spremni smo, ekipa je raspoložena, tako da bodovi ostaju u Ljubuškom. 

Ovom prigodom želim pozvati gledatelje da dođu u što većem broju bodriti svoj klub!

 

HRK IZVIĐAČ - Gradska športska dvorana - Stjepana Radića bb, 88320 Ljubuški