Regionalna rukometna liga

 

Izviđač protiv Sutjeske u 1. kolu SEHA lige

 

 Prilika za dokazivanje, kružni napadači Burić i Džeba

Projekt Regionalne rukometne lige, iako nije imun od porođajnih muka, kreće ovog vikenda. Zbog veoma kratkog vremena od ideje do realizacije projekta, svi detalji se nisu posložili onako kako je planirano. Generalni sponzor lige još uvijek nije pronađen, usprkos tome dogovoreno je da liga krene.

Izviđač od samog početka podržava ovaj projekt i cjelokupni rad u klubu kao i pripreme ekipe bile su podređene početku Lige. Ni u jednom trenutku nije bilo nikakvih rezervi oko sudjelovanja Izviđača u Regionalnoj rukometnoj ligi.

Voljom ždrijeba u prvom kolu Regionalne rukometne lige, "Skauti" se na domaćem parketu susreću sa crnogorskim predstavnikom Sutjeskom iz Nikšića.

Susret između Izviđača i Sutjeske igra se u rezervnom terminu, tj. u utorak, 13.09.2011. godine, u 20:00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, zbog nastupa crnogorske momčadi u 1. kolu EHF kupa ovog vikenda.

Sutjeska je nepoznanica i svakako će biti potreban oprez i maksimalni angažmana da bi naša momčad izišla kao pobjednik iz ovog susreta. Zato, dođimo u što većem broju i pomognimo im da u prvom nastupu ovog natjecanja dođu do prve pobjede.

 

 

 

 

 

 

 

 

HRK IZVIĐAČ - Gradska športska dvorana - Stjepana Radića bb, 88320 Ljubuški