Intervju: Josip Ilić

 

Možemo ponovno pobijediti Vardar

 

 

Nakon dramatične završnice i pobjede Izviđača nad Vardarom u Kupu EHF-a prije nepunih mjesec dana, Skauti ponovno dočekuju najtrofejniji makedonski klub.

U sklopu 9. kola SEHA lige utakmica između HRK Izviđača Mi Grupa i RK Vardara se igra u subotu, 12.11.2011., s početkom u 19 sati.

Povodom ove zanimljive utakmice razgovarali smo sa Josipom Ilićem, desnim bekom koji je već četvrtu sezonu u redovima Izviđača.

Zadnju utakmicu ste igrali protiv Zagreba, a protekli vikend je bio slobodan što se tiče natjecanja. Kakva je atmosfera u svlačionici?

Imali smo tjedan pauze od utakmica zbog reprezentativne stanke, ali smo naporno trenirali. Radili smo taktička uigravanja, iako smo imali hendikep zbog toga što su bila odsutna 3 reprezentativca BiH: Senjamin i Benjamin Burić te Dejan Malinović. U utorak smo odigrali pripremnu utakmicu sa RK Split koja je pokazala možemo i znamo pružiti još bolje partije u natjecanjima koji slijede.

Inače, Regionalna liga dosta znači klubovima u regiji, pogotovo mlađim igračima da se više trude i razvijaju u zahtjevnijim utakmicama nego što su igrali u državnim prvenstvima.

Što očekujete u od utakmice u subotu protiv Vardara?

S obzirom da smo ih pobijedili u 2. kolu Kupa EHF-a, oni će zasigurno doći puno motiviraniji da se iskupe za poraz kada smo ih eliminirali iz europskog natjecanja.

Međutim, možemo ih pobijediti po drugi put i dokazati da protekla pobjeda nije bila slučajna. Naravno da će to biti vrlo teška utakmica sa respektabilnim protivnikom, ali ja vjerujem u svoje suigrače i pobjedu.

Vrijeme je da i mi počnemo utjerivati bodove i da vratimo još više gledatelja na tribine.

Pozivam sve navijače da dođu u subotu u 19 sati podržati svoj klub.

 

HRK IZVIĐAČ - Gradska športska dvorana - Stjepana Radića bb, 88320 Ljubuški