Uzvratni susret 2. kola EHF Kup-a

 

Burić: Protiv Vardara moramo pobijediti!

 

 

 

 Benjamin Burić u odličnoj formi brani gol Izviđača

HRK Izviđač Mi Grupa u subotu, 15.10.,s početkom u 19 sati, očekuje uzvratna utakmica Kupa EHF-a u kojoj dočekuju RK Vardar. Iz prve utakmice koja se igrala u Skoplju Skauti imaju zaostatak od dva gola (rezultat je bio 27:25).

Ako žele proći dalje Ljubušaci zaista moraju dati sve od sebe i pokazati se u najboljem svijetlu, pogotovo nakon sinoćnjeg ogleda, u kojem nisu imali odgovora na igru Banjalučana.

Na utakmici s Borcem u redovima Skauta su najviše pokazali golmani, pogotovo Benjamin Burić koji je u izvrsnoj formi otvorio sezonu. O uzvratu koji ih čeka u subotu Burić je rekao sljedeće: 

Za onakvu igru ne postoji stopostotno opravdanje, ali mislim da smo bili umorni od utakmice s Vardarom, radi čega protiv Borca nismo pogađali zicere da bi imali povoljan rezultat. Osim toga, gostujuća momčad je bila bolja u obrani, te su kao iskusnija i starija ekipa cijelu utakmicu imali "glavu i rep".

Međutim, ta utakmica je sada iza nas i moramo se usredotočiti na subotu i Vardar.

Iako nisam bio u Skoplju zbog ozljede, gledao sam svoje suigrače i dobro su izgledali na terenu, te su s malo sreće mogli i pobijediti Makedonce. To je iskusna momčad koja igra jednako dobro kući i u gostima. Nakon prošle utakmice moramo zbiti vlastite redove i pokazati bolju igru, te se odužiti našoj publici.

Znamo da će utakmica biti teška , ali moramo dati sve od sebe za prolaz u Europu!

Pozivam navijače da dođu u subotu u 19 sati u što većem broju bodriti svoj klub za prolazak dalje u Kupu EHF-a.

 

HRK IZVIĐAČ - Gradska športska dvorana - Stjepana Radića bb, 88320 Ljubuški