Intervju: Damir Džeba

 

Očekujem prolazak protiv Vardara u 2. kolu Kupa EHF-a

 

 

HRK Izviđač Mi Grupa putuje na gostovanje u Skopje gdje ih očekuje vrlo respektabilan protivnik RK Vardar. Pored Regionalne lige u kojoj će ova dva kluba odmjeravati snage, prva utakmica s makedonskim viceprvakom se igra u sklopu 2. kola Kupa EHF-a.

Utakmica se igra u subotu, 8.10.2011. s početkom u 18 sati.

S obzirom na dobru partiju koju je pružio protiv slovačkog prvaka Tatran Prešova za mišljenje o narednoj utakmici pitali smo Damira Džebu, kružnog napadača koji je drugu sezonu član Skauta.

 

Što mislite o startu Izviđača u Regionalnoj ligi?

Početak je sigurno mogao biti i bolji, očekivali smo bar još jednu pobjedu, ali što je tu je. Utakmica s Nexeom je pružila vrlo dobar rukomet, cijelo vrijeme smo bili u egalu i pokazali smo da se možemo nositi sa kvalitetnom momčadi. Međutim, tek smo odigrali četiri utakmice i mislim da možemo još dosta toga pokazati.

Za početak trebamo pobijediti RK Borac, s kojim već igramo u srijedu, kao i ekipu Lovćena. Također želim naglasiti da je novonastala Liga dobro i kvalitetno natjecanje, kao prilika za mlađe igrače da se dokažu u regiji i šire.

 

Vaša očekivanja u utakmici protiv Vardara?

To će bez sumnje biti teška utakmica. Vardar je najtrofejniji makedonski klub koji ima odličnu ekipu. U Regionalnoj ligi imaju samo jedan poraz, što pokazuje kvalitetu ovog kluba.

Ali, mi moramo dati svoj maksimum i igrati najbolje što možemo i zbog toga sam siguran u pobjedu i prolazak dalje u Kupu EHF-a.

 

 

Nakon putovanja u Skopje, ekipu Izviđača već idući vikend očekuje uzvratna utakmica na domaćem terenu, a između dvije europske utakmice Skauti će ugostiti banjalučki Borac.

HRK IZVIĐAČ - Gradska športska dvorana - Stjepana Radića bb, 88320 Ljubuški