Regionalna rukometna liga

 

BURIĆ: U SUBOTU OČEKUJTE RUKOMETNI SPEKTAKL!

 

HRK Izviđač Mi Grupa u subotu u sklopu trećeg kola Regionalne lige dočekuje RK Nexe iz Našica. Susret će se odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani sa početkom u 19:00h.

Uoči subotnjeg susreta malo smo porazgovarali sa golmanom Benjaminom Burićem koji je u susretu sa RK Metaloplastika imao odličnih 18 obrana.

 

Benjamine, iza nas su dva kola Regionalne lige gdje je Izviđač zabilježio jednu pobjedu ali i jedan poraz. Kakvi su vaši dojmovi nakon ovih susreta?

 

Pa u prvom kolu smo i sami bili pod grčem jer smo ovo natjecanje otvorili na domaćem terenu i pred našom vjernom publikom što se na kraju i rezultatski odrazilo. Unatoč pobjedi nismo zadovoljni prikazanim jer mogli smo mnogo više pokazati. A u sklopu drugog kola gostovali smo u Šapcu gdje smo upisali i prvi poraz protiv RK Metaloplastika. Utakmicu smo loše odigrali, imali smo previše tehničkih pogrešaka i ostalih dodatnih propusta. Osobno nisam zadovoljan prikazanim ali sam uvjeren da ćemo u susretu sa RK Nexe u subotu pred domaćom publikom pokazati pravu kvalitetu bez grča.

 

Vaša očekivanja od susreta u subotu?

Uvijek idemo na pobjedu bez obzira što smo svjesni jačine protivnika. Imamo prednost jer igramo na domaćem terenu gdje nas je dosta teško dobiti. Uvjeren sam da ćemo do subote popraviti svoju igru i odigrati odličnu utakmicu pred našom publikom.

 

Očekujete li veću posjećenost na utakmici?

Svakako jer je i protivnik dosta atraktivniji. A s druge strane prvo kolo sa Sutjeskom se igralo radnim danom gdje se također tu večer igrala Liga prvaka pa se može reći da je bilo nekoliko segmenata koji su itekako utjecali na posjećenost. Ja sam uvjeren da će ovaj odličan rukometni susret posjetiti veliki broj ljubitelja rukometa i ovim ih putem pozivam da dođu i uživaju u rukometnom spektaklu.

 

 

HRK IZVIĐAČ - Gradska športska dvorana - Stjepana Radića bb, 88320 Ljubuški